דילוג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יוני, 2014

מה לעשות עם אבוקדו קשה כמו אבן

בסופר בו אני נוהג לרכוש את הירקות, האבוקדו תמיד קשה כמו אבן. אם הנחתי אותו בתוך מקרר או בחוץ לקח לו מספר שבועות להבשיל. חבר המליץ לי לשים את האבוקדו ליד לימון. ניסיתי את השיטה כבר מספר פעמים וזה עובד. אני מניח את האבוקדו על מספר לימונים (לא בתוך מקרר) ותוך יומיים-שלושה האבוקדו הופך לרך ומוכן לאכילה. בתיאבון.

איך לחתוך בצל בלי דמעות

כל פעם שאני חותך בצל העיניים מתמלאות בדמעות. הפעם החלטתי לנסות משהו שונה. נזכרתי בתוכנית בישול שראיתי לפני כמה שנים שם השף המליץ לשרוק. זה נראה קצת מטופש, אבל מכיוון שהייתי לבד בבית החלטתי לנסות. הופתעתי אבל זה באמת עזר. עדיין הייתה לי תחושת אי נוחות בעיניים אך לא דמעות. כך שבפעם הבאה שאתם חותכים בצל, תנסו לשרוק. בהצלחה. נ.ב.: למי שלא רוצה לשרוק או ששריקות לא עוזרות, יש הרבה שיטות נוספות. הנה כתבה הסוקרת את השיטות העיקריות .